The city crew is my insperation

Har just kollat på några avsnitt av The city och varje gång jag tittar så vill jag bara ha alla deras kläder i min gaderob. Allt är super snyggt och dom är helt klart perfekt klädda från topp till tå, helt klart en av mina största insprations källor !




Trötter

Nu har jag presis kollar lite avsnitt av Glamourama och jag tror at detta kan bli en av mina favorit serier, underbart !
Just nu sitter jag här alldeles själv, skulle varit med min pojkvän men det blev inte så:( Idag har jag och några tjejer fotat , det var jätte roligt och bilder kommer ni självklart få se när dom är klara.
Imorgon vet jag inte vad som händer , men skolan är antagligen stängd hela veckan så det blir två veckors lov istället för en, visst är det underbart ? :D
puss

photoday

Idag är det onsdag och vi är LEDIGA igen, det är ju rasrisk på skolan så det har blivit lite extra lov , vilket är helt underbart !
Jag har presic vaknat och nu är emma påväg hit, vi skall fixa lite god frukost och sen göra iordning oss och dra in till stan. Sen vid halv tre skall jag på en lite photoshoot med lite goa tjejer , bilder kommer självklart så fort jag får dom.
Nu kommer emma , puss


Blackbook

T-shirtar från blackbook , snygga till slimade jeans och även till shorts och ett par snygga skor.
visst är dom snygga ?!



Favoriten

Här är min nya favorit!
En parfyn från DKNY , ännu en doft i äppelserien som luftar super gott.


one more day

Yes, vi fick ännu en dag lediga pga all snö, men känns ändå lite jobbigt eftersom man nu mera kommer att missa en hel del. Men men , det e skönt ändå :D
Just nu sitter jag hemma hos isac , vi har bara tagit det lungt hela dagen, kollar på film och sådär. Men nu skall jag snart åka hem och då hade jag tänkt att slänga in en ny favorit som jag har hittat !
pussss

Inspiration


the end

Idag är det söndag och det betyder att det är sista dagen på lovet , en vecka räcker inte!
Men idag är det tänkt att jag amanda och linnea skall fixa våran svenska redovisning som skall vara klar på tisdag , men jag vet inte riktigt hur det blir med det eftersom vi alla tre är så gott som insnöade..
Snart skall jag ut och hjälpa till att skotta bort lite av de drilljader snöflingor som täcker marken .

puss

spring


snöstörm

Nu ligger det ca 1 meter snö utanför mitt hus , usch jag som hoppades på att det var tid för den kalla kylan och all snö att försvinna nu. Så just nu kan man inte komma någonstans så det blir till att vara hemma idag och då syslersätter jag med med att försöka lära mig photoshop , men jag kan säga att det absolut inte är lätt !

pusss


Fredagar är underbart

Efter en go dag med johanna sitter jag nu hos amanda och kollar på hockey , Sverige-Vitryssland!
Imorgon var det tänkt attt jag och isac skulle åka skidor men eftersom det är snöstorm så blir det väll inget med det.


jag & johanna (jag vet , jag är kort..)


Bästa partymandy !

os sjukan

Nu ha jag suttit och kollar på os hela kvällen , men nu skall jag hoppa i säng och läsa lite snabba cash.
Och imon skall jag vara med johanna och bilder kommer nog imon kväll någonång , pussss


sometimes i like to paint




ny favorit

Jag har fått en ny favorit , mitt nya armband som jag fick av min underbara pojkvänn igår !


"We are the world" for Haiti


girlsnight

Nu skall jag gå hem till amanda och lite senare skall vi åka hem till anna för en härlig tjejkväll.
Bilder kommer nog imorgon , pussss


Dresses

Tänkte kanske klicka hem någon av dessa klänningarna , dom kommer från nelly.com och kostar ca 400 kronor.
Vilken tycker ni  , 1:an eller 2:an ?


Olsenstyle


Systrarna Olsen har alltid en snyggt mixad outfit när dom går utanför dörren.
Väskan hon bär på bilden år supersnygg och på vivistyle kan du hitta en Alexander Wang inspererad liknande skönhet för 599 kronor. Svart väska med guldiga nitar undertill , kan det bli mer rätt ?

ändring

Jag har sedan innan sakt att jag skall försöka fixa om här i bloggen, och idag har jag inte något speciellt jag behöver göra så jag skall ta mig friheten att försöka fixa detta . Jag skall se om jag kan fixa en ny heder och lite så , vi får se om jag lyckas !

usch

Nu har jag suttit här och pluggat ända sen jag kom hem från skolan , men nu äter jag lite appelsin i hopp om att få igång min hjärna igen för ännu lite plugg..
Ikväll kommer made in sweden och det är iallafall något positivt att se fram emot en hemsk pluggdag som denna + att jag saknar min pojkvänn:(

puss

done

Nu har jag pluggat ett bra tag så det får vara allt för idag, har ju en dag imorgon på mig med :)
Jag hade tänkt att sätta mig och titta på förra veckans paradise hotel avsnitt som jag missat. 
Jag tycker förövrigt att det är jäkligt synd att det har tagit slut, vad skall man nu titta på ?

puss

Shopping

Idag har varit en otroligt lugn och härlig dag, skolan slutade vid elva och då gick jag och några tjejer till stan för att shoppa och luncha. Fick med mig lite saker hem som ni ser på bilderna nedan.
Sedan vid två gick vi tillbaka till skolan för att gå på " möte " om våra i-val som vi skall göra till 2:an och jag bestämde mig för att läsa barnpsykologi och ta ännu en kurs i bild tillsammans med matilda , skall bli riktigt roligt .
Nu måste jag sätta igång med  plugget , har ju geografi prov på fredag :S hjälp !

Mina köp. (Mitt kamera batteri var slut så jag tog kort med min iphone och som ni ser så blev inte bilderna så bra med hoppas det duger )


Hårspänne från glitter


tunika från gina.

FINAL

Vem vinner ikväll ?

Ikväll är det final i paradise hotel och jag hoppas ni alla kommer att kolla . Vem tror ni vinner ?
Jag ville att Greta skulle vinna men hon åkte ju ut igår så ikväll hoppas jag på Christoffer , en grym spelare !
Vi får se vem det blir , spännande !!!!


010210

Då var det måndag igen och jag känner mig inte alls peppad på en ny skolvecka :( denna veckan har vi lite prov och sådär så det får bli plugg som gäller ett tag framöver. Men om två veckor är det lov och det skall bli riktigt skönt ! Idag slutade jag vid halv tre och då tog jag bussen hem och har pluggat nästan ända sen dess , men nu skall jag ta en paus och fixa lite mat för jag svälter !!

pusssss


RSS 2.0